Heerlijke Herfst Reset 

'Essentie'
Bezinningsweekend 16 t/m 18 november 2018


 
Waar
Deze keer hebben wij onze keuze laten vallen op de prachtige en sfeervolle locatie ‘De Vier Jaargetijden’ in de rust, ruimte en de prachtige natuur van een stiltegebied bij het plaatsje Ommen in Overijssel. Hier word je alle ruimte gegeven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan persoonlijke inzichten, rust, ontspanning en bewustwording van je innerlijke wijsheid. Hierdoor kunnen vrede en zelfcreatie ontstaan!   
Lees verder… Geluk ligt bij jezelf. Kies ervoor te worden wie je echt bent! 

 

Programma:Astrologie als innerlijk Kompas - Meditaties - Klankmassages – Yoga  

Roos Readingen -  Hand en voetmassages – Coaching –

Duo Klankschalenconcert  - Stiltewandeling - De Gong als spiegel voor je Ziel

Voor iedereen die zichzelf wilt ontmoeten! 

 

 Het Team:

Gerard, Jacques, Sandra en Leo


---------------------------------------------------------------------------------------
          
Leo Plugge
 

Aankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert.


 

Jacques Westerink

Jacques is een gediplomeerd en zeer ervaren healer, reader en coach met een eigen praktijk sinds 2008. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.                                   

Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.


 
  Sandra Jansen van Galen

 Sandra is professioneel astrologe, energetisch therapeut, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.   

Gerard Somer

Gerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor zijn toekomst als Klankmasseur. In 2007 is Gerard gestart een opleiding intuïtief waarnemen. Dit een aanvulling geweest op zijn grote passie om zich te ontwikkelen als Klankmasseur. 

 
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Data
In het weekend van 16 t/m 18 november 2018.
Aanvang vrijdagmiddag 17.00 uur, afsluiting zondagmiddag 16.00 uur. 

Kosten
€ 345,00 Inclusief 2 overnachtingen en uitgebreid, bourgondisch genieten. 
Maaltijden (2x ontbijt – 2x lunch – 2x diner) en dranken, versnaperingen inbegrepen. 
Catering bestaat voornamelijk uit duurzame en biologische producten.     

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling.
Deelnemersaantal tussen de 8 en 12 personen zodat er voldoende ruimte is voor zowel uitwisseling als persoonlijke aandacht.           

Hartengroet,
Gerard, Sandra, Jacques en Leo
 
   


Contact Sandra:         

Tel: +31641383076

www.sandrajansenvangalen.nl         

Bezoek mij op Facebook   

          

Contact Leo:     

Tel:  +31655683640

www.leoplugge.com

Bezoek mij op Facebook
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            


Pelschans 4, 2728 GX Zoetermeer, Nederland

Tel: +31 641383076
Unieke 5-daagse cursus en combinatie van Astrologie en Tarot

Het 78 tellende Symbolon Tarot is een magisch en realistisch Tarotkaartendek. De unieke combinatie van astrologie, traditionele tarot, de prachtige afbeeldingen en intuïtie zijn gericht op het onderbewustzijn. Tezamen vormt het Symbolon Tarot prachtige spiegels van de ziel. Tijdens deze Symboloncursus maak je tevens kennis met de basisprincipes van astrologie en leer je te werken met de verschillende legpatronen.

Voor iedereen die zijn / haar eigen wereld in eigen hand wilt nemen.

Wat houdt je gewild en ongewild bezig op dit moment en wat draag je mee vanuit het verleden, wat je beperkt in het nú? Hoe functioneer je in het dagelijkse leven en in het team? Wil je hier graag meer uit halen, zonder jouw authenticiteit te verliezen? Wat houdt je in je onderbewuste nog steeds tegen, wat nog steeds een deel van je leven bepaalt?

Herontdek je kwaliteiten en talenten door middel van de unieke combinatie van astrologie en klankwerk.

Wil je meer halen uit jezelf en lukt het je maar niet je vinger te leggen op al dat mooie wat in je schuilt? Heb je de behoefte om te ontluiken en nieuwe stappen te zetten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en groei? Verlang je er naar je loopbaan een nieuwe impuls te geven? Heb je te maken met stagnatie en onvrede, ook in je werk? Dan is deze boeiende en waardevolle dag absoluut iets voor jouw!

Voor iedereen die meer wilt halen uit de essentie van de relatie.

Tijdens deze 1-daagse trainingsdag kom jullie opnieuw in contact met de gebieden welke jullie specifieke  aandacht vragen in de relatie. Verlang je er naar de essentie van jullie samenzijn te versterken, zodat passie en harmonie nog meer samenkomen? Waarin vullen jullie elkaar aan en/of wat zijn de valkuilen of blinde vlekken? Zijn jullie nieuwsgierig wat jullie heeft samengebracht en met welke kern?