Unieke 5-daagse cursus en combinatie van Astrologie en Tarot

Het 78 tellende Symbolon Tarot is een magisch en realistisch Tarotkaartendek. De unieke combinatie van astrologie, traditionele tarot, de prachtige afbeeldingen en intuïtie zijn gericht op het onderbewustzijn. Tezamen vormt het Symbolon Tarot prachtige spiegels van de ziel. Tijdens deze Symboloncursus maak je tevens kennis met de basisprincipes van astrologie en leer je te werken met de verschillende legpatronen.

Persoonlijk Leiderschap

Voor iedereen die zijn / haar eigen wereld in eigen hand wilt nemen.


Wat houd je gewild en ongewild bezig op dit moment en wat draag je mee vanuit het verleden, wat je beperkt in het nú? Hoe functioneer je in het dagelijkse leven en in het team? Wil je hier graag meer uit halen, zonder jouw authenticiteit te verliezen? Wat houdt je in je onderbewuste nog steeds tegen, wat nog steeds een deel van je leven bepaalt?

Herontdek je kwaliteiten en talenten door middel van de unieke combinatie van astrologie en klankwerk.

Wil je meer halen uit jezelf en lukt het je maar niet je vinger te leggen op al dat mooie wat in je schuilt? Heb je de behoefte om te ontluiken en nieuwe stappen te zetten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en groei? Verlang je er naar je loopbaan een nieuwe impuls te geven? Heb je te maken met stagnatie en onvrede, ook in je werk? Dan is deze boeiende en waardevolle dag absoluut iets voor jouw!

Voor iedereen die meer wilt halen uit de essentie van de relatie.

Tijdens deze 1-daagse trainingsdag kom jullie opnieuw in contact met de gebieden welke jullie specifieke  aandacht vragen in de relatie. Verlang je er naar de essentie van jullie samenzijn te versterken, zodat passie en harmonie nog meer samenkomen? Waarin vullen jullie elkaar aan en/of wat zijn de valkuilen of blinde vlekken? Zijn jullie nieuwsgierig wat jullie heeft samengebracht en met welke kern?Een unieke combinatie van astrologie voor de ziel, klankmassages, systeemopstellingen, klankschalenreizen en roosreadingen door Leo Plugge en Sandra Jansen van Galen.   

Heb je de behoefte om je meer te verbinden met de natuur in jezelf en het leven? Merk je dat je regelmatig in zelfbedrog stapt en verlang je er naar je hartenwensen vorm te geven? Leef jij je leukste leven of verlang je naar een gelukkiger leven, waarin je het vermogen ontwikkelt jouw kern nooit meer te verlaten?

Dan is deze trainings driedaagse ‘Terugkeer naar je Essentie’ wellicht iets voor jou!

Geluk ligt bij jezelf. Kies ervoor te worden wie je echt bent!