Soul- Empowerment in Spring

 

Man en Boom

Ben jij toe aan een nieuwe boost vol waardevolle verdiepingen naar jezelf en kan je extra energie gebruiken? Verlang je ernaar patronen te doorbreken en jouw keuzes te maken, zodat je vrijer en onafhankelijker door het leven kunt gaan. Het pad van je hart te volgen? Dan is deze lente - editie wellicht iets voor jou!

 Bezinningsweekend 12 t/m 14 april 2019

Ommen

Waar
De prachtige en sfeervolle locatie ‘De Vier Jaargetijden’ op een krachtplek in de rust, ruimte en de prachtige natuur van een stiltegebied bij het plaatsje Ommen in Overijssel. Hier word je alle ruimte gegeven om op jouw eigen wijze en onder professionele en liefdevolle begeleiding vorm te geven aan persoonlijke inzichten, rust, ontspanning en bewustwording van je innerlijke wijsheid. Hierdoor kunnen vrede en zelfcreatie ontstaan! Wij werken met een kleine groep, zodat persoonlijke aandacht centraal kan staan.

Lees verder… http://www.devierjaargetijdenommen.nl/Laadt op en stroom mee met je energie!

 

Programma
Astrologie als innerlijk kompas voor de ziel - Meditaties - Klankmassages – Tai Chi -

Roos Readingen - Voetwassing als rituele expressie – Coaching –

Duo Klankschalenconcert - Stiltewandeling

 

Ons Team

team2

 

Leo Plugge

leometgongAankomen met klank samen met Leo. Leo is een geboren Scheveninger. Hij is open, integer, invoelend en respectvol in het contact met andere mensen. Luisteren zonder oordeel is één van zijn kwaliteiten. Samen met Leo probeer je op unieke wijze de momenten in je leven te ontrafelen waarin het niet helemaal helder is of zelfs helemaal niet helder, welke richting jij op kunt gaan of wat jou hierin blokkeert.

 

Lees verder…
https://www.leoplugge.com/visie

 

 

 

Jacques Westerink

voetenJacques is een gediplomeerd en zeer ervaren healer, reader en coach met een eigen praktijk sinds 2008. Jacques heeft zijn opleiding genoten bij het Centrum van Leven en Intuïtie, het Essence College, Eric Pearl (the Reconnection), Lightwave en paragnost Hans de Haan.

Jacques helpt je bij het maken van keuzes in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke groei en ontwikkeling, werk of relatie. Daarbij maakt hij contact met jouw energie en geeft hij je informatie over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Hij helpt je met het zetten van stappen in de goede richting. Respect en integriteit staan hierbij voorop.

 

 

 

Sandra Jansen van Galen

HoroscoopSandra is professioneel astrologe, energetisch therapeut, gezins- kindercoach en sinds 2006 werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

 

Lees verder…
https://www.sandrajansenvangalen.nl/index.php/sandra/sandra

 

 

 

Gerard Somer

gerardGerard is een bevlogen en energieke persoonlijkheid die een aantal jaren geleden zijn managementfunctie heeft ingeruild voor zijn toekomst als Klankmasseur.
In 2007 is Gerard gestart een opleiding intuïtief waarnemen. Dit een aanvulling geweest op zijn grote passie om zich te ontwikkelen als Klankmasseur.

 

Lees verder….
https://www.gerardsomer.nl/?page_id=6

 

 

 

 

 

 

Angely Kok

AngelyAngely is zowel Feng Shui als Tai Chi Tao/Qigong professional. Als kind was zij altijd al bezig huizen opnieuw in te richten en andere sferen aan te raken. Na vele wegen bewandeld te hebben, heeft dit geleid tot haar twee grote passies! 

Angely combineert beide professies en is een ware inspiratiebron voor zowel huis en haard als lichaam ziel en geest. Mensen ontvangen een bewuste, gezonde leefstijl en nieuwe vitaliteit.

 

Tai Chi: Vrij zijn van wensen leidt tot innerlijke rust (Lao Tse)

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer die al vele honderden jaren in China wordt. uitgevoerd. Van deze bewegingsleer gaat een rustgevende werking uit.

Lees verder:
https://www.akide.nl/nl/tai_chi_taoqigong/

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Data
In het weekend van 12 t/m 14 april 2019.
Aanvang vrijdagmiddag 17.00 uur, afsluiting zondagmiddag 16.00 uur.

 

Kosten
gezondeten€ 345,00 Inclusief 2 overnachtingen en uitgebreid, bourgondisch genieten.
Maaltijden (2x ontbijt – 2x lunch – 2x diner) en dranken, versnaperingen inbegrepen.
Catering bestaat voornamelijk uit duurzame en biologische producten.

 

Inschrijving is definitief bij 50% aanbetaling. 

Deelnemersaantal maximaal 8 personen.

 

Hartengroet,
Gerard, Sandra, Angely, Jacques en Leo


Pelschans 4
2728 GX Zoetermeer
Heb je vragen, mail of bel gerust:
Tel: 079-3422052 / +31641383076

 

 

Basisopleiding Astrologie start 16 en 17 maart te Genk Belgisch Limburg                    


            
Astrologie is een eeuwen oude wetenschap en vergt intense studie , wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 6 lesdagen zoveel mogelijke kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden.

Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie, ga je via je unieke, persoonlijke geboortehoroscoop een inspirerende reis tegemoet om te ontdekken wat je weg is. Je ascendant, je karma en je levensopdracht.

Unieke 5-daagse cursus en combinatie van Astrologie en Tarot

Het 78 tellende Symbolon Tarot is een magisch en realistisch Tarotkaartendek. De unieke combinatie van astrologie, traditionele tarot, de prachtige afbeeldingen en intuïtie zijn gericht op het onderbewustzijn. Tezamen vormt het Symbolon Tarot prachtige spiegels van de ziel. Tijdens deze Symboloncursus maak je tevens kennis met de basisprincipes van astrologie en leer je te werken met de verschillende legpatronen.

Persoonlijk Leiderschap

Voor iedereen die zijn / haar eigen wereld in eigen hand wilt nemen.


Wat houd je gewild en ongewild bezig op dit moment en wat draag je mee vanuit het verleden, wat je beperkt in het nú? Hoe functioneer je in het dagelijkse leven en in het team? Wil je hier graag meer uit halen, zonder jouw authenticiteit te verliezen? Wat houdt je in je onderbewuste nog steeds tegen, wat nog steeds een deel van je leven bepaalt?

Herontdek je kwaliteiten en talenten door middel van de unieke combinatie van astrologie en klankwerk.

Wil je meer halen uit jezelf en lukt het je maar niet je vinger te leggen op al dat mooie wat in je schuilt? Heb je de behoefte om te ontluiken en nieuwe stappen te zetten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en groei? Verlang je er naar je loopbaan een nieuwe impuls te geven? Heb je te maken met stagnatie en onvrede, ook in je werk? Dan is deze boeiende en waardevolle dag absoluut iets voor jouw!