Basisopleiding Astrologie start 25 en 26 mei te Genk Belgisch Limburg                    


            
Astrologie is een eeuwen oude wetenschap en vergt intense studie , wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. We trachten tijdens deze 6 lesdagen zoveel mogelijke kennis te delen over de boeiende wereld van de astrologie met een scala aan mogelijkheden.

Via de eeuwenoude, wetenschappelijk onderbouwde techniek van de astrologie, ga je via je unieke, persoonlijke geboortehoroscoop een inspirerende reis tegemoet om te ontdekken wat je weg is. Je ascendant, je karma en je levensopdracht.

Via het fundamentele systeem van de westerse astrologie nemen we je mee naar de denkbeeldige gordel van de zodiak (kring van dieren) in de ruimte, die de Aarde omringt met de Zon, Maan en planeten en zul je je bewust worden van de krachten van deze hemellichamen en miljarden sterren in je eigen persoonlijke systeem

Lesonderwerpen zijn o.a. de horoscoop, elementen en kruizen, tekens, planeten en huizen, karma, relaties, familie, levensopdracht, de werking van het kosmische uurwerk, astrologische onbewuste stromingen, het uitwerken van jouw astrologische denken, elementenleer en synchroniciteit (Jung)

Om de theorie echt te begrijpen maken we gebruik van symbolon horoscoopopstellingen. Op die manier kunnen we voelen welke invloed planeten en tekens op ons uitoefenen.

Tijdens de lesdagen wordt ook gebruik gemaakt van de kaartenset Symbolon Tarot en leer je als snel eenvoudig de interpretatie van de kaarten.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk.


Locatie: MediumCollege Genk Belgisch Limburg

Duur: 6 lesdagen van 10.00 -16.00 (3 keer 2 opeenvolgende lesdagen of intensive 6 opeenvolgende lesdagen)

Kosten: 402,-€ (incl. Koffie, thee, water en lesmateriaal)


T 0031 6 41 38 30 76