Maandprognose juni 2019

Design jezelfDe Zonnekracht neemt je via de lichtvoetige Tweelingen verder mee op reis door de Zodiak van de westerse dierenriem. Dit betekent dat je bent aangekomen in de , derde communicatieve fase waarin al je tools gericht worden op de buitenwereld.
Je ‘markt’ ligt op leergierige en bemiddelende wijze open vertelt Tweelingen je en bied je alles binnen handbereik, om op handige wijze verbindingen en nieuwe contacten aan te gaan.

Het Zonlicht en de levenskracht, brengt op 3 juni samen met de fase van Nieuwe Maan in Tweelingen, al het goede om opgewekt jouw zaadjes te planten. Ben je druk in de weer met nieuwe projecten en heb je de behoefte je leven te verrijken via nieuwe intenties, take a moment voor jezelf op die dag!
De Zon in Gemini opent nieuwe deuren en verleid je op luchtige wijze de wijde wereld in te gaan. Laat je hoofd niet hangen, vertelt de gevleugelde vriend je en ga op bezoek bij iemand die je een positieve boost kan geven!

Venus als symbool voor liefde in je leven en dat waar je affiniteit mee hebt, verlaat de met veldbloemen gevulde weide van het gesternte Stier op 9 juni, om tevens de vluchtigheid van Tweelingen te bezoeken. Je zult merken dat je behoefte hebt om er op uit te gaan, korte uitstapjes te maken om dit voorjaar nog meer tot je te nemen. Je hebt natuurlijk groot gelijk nu het daglicht van de Zon in Tweelingen, steeds verder de avonden opeist. Gezelligheid, eindeloos bijpraten en je verbinden met de essentie van het leven werken optimaal. Zelfs in de stilte is er nu geluid te vinden.

De bewegelijke planeet Mercurius, met astronomisch de grootste excentriciteit (omloopbaan met de grootste afwijking) doet zijn naam eer aan, door verbonden te zijn met de vingervlugheid van Tweelingen. Mercurius verlaat Tweelingen op 4 juni om de sensitieve Kreeft op te zoeken.

Dit betekent dat emoties een belangrijke rol gaan spelen in communicatie. Heb je al een tijdje de behoefte om je gevoelens te uiten en dat wat er op je gevoelige hart ligt, uit te spreken, krijg je op vriendelijke wijze een duwtje in de rug.
Daarbij verkeert ook de planeet Mars deze junimaand in Kreeft. Wellicht herken je al dat er oude herinneringen, zwaarte en pijnlijke momenten vanuit het verleden tevoorschijn komen. Mars als ‘oude heerser’ van Schorpioen prikt hier en daar wat blaren door om op te ruimen wat je hebt laten liggen, of nog niet aan toe gekomen bent.

Voel je jezelf belabberd en moe, geef je hieraan over. De vernietigende krachten van de krachtpatser Mars in het gesternte Kreeft, halen vitaliteit uit de lucht. Stap in zo weinig mogelijk ‘moeten’ van jezelf. Alles op zijn tijd!

De welbespraakte Tweelingen kalmeert je op luchtige wijze en klopt luchtigheid in zware ladingen.
Als Mercurius op 27 juni de leiderschapskwaliteiten en het element vuur van de krachtige Leeuw bereikt, word je alles binnen handbereik geboden om de leiding op je te nemen.

De prachtige blauwgekleurde Neptunus bereikt op 21 juni haar ‘retrogradestand’.
Op fluweelzachte wijze word je geholpen om liefde in te gaan zetten als kracht. Nog meer in harmonie en samenwerken met je kleurrijke en leergierige Ziel vormen inspirerende leermomenten. Wees je hiervan bewust, trek de natuur in en verbind je met je geliefden om in gedachten te fluisteren:

Ik ben jou en jij bent mij.


Met Liefde, Sandra

Astrologische Mindstyle - Happy ChallengeHeb je plannen om je voorbereidingen achter de schermen on air te plaatsen en staan je belangrijke gesprekken en contacten te wachten, breken vanaf morgenochtend uitstekende momenten aan!
De levenskracht en het licht van de Zon beweegt samen met zijn Mercurius namelijk het gesternte Tweelingen in en vormen één geheel.

Communicatie en contacten leggen verlopen optimaal. Met de onzijdige Mercurius in verhoging, verlopen gesprekken soepel. Luchtigheid en soepel zijn ondersteunen je enorm en krijgen fijne projecten een boost.
Waak er wel voor dat je blijft gefocust. Te veel willen en uitwaaieren halen je anders van je kern en pure intentie af.

Succes!


Met Liefde, Sandra

Maandprognose mei 2019

Sierlijk 
            


Het licht en de alles omvattende levenskracht van de Zon heeft inmiddels het gesternte van de trouwe en stille kracht van Stier bereikt en dit komt natuurlijk uitstekend van pas, nu de voorjaarsvakantie in volle gang is.
Er word je nu namelijk vanuit de resonantie uit het Sterrenstelsel de tijd van rust, stilte en ontspanning gegeven. Een aangenaam tijdverdrijf om deze Lente met volle tuigen in je op te kunnen nemen.

De initiatiefrijke en snelle Ram die vooraf is gegaan, heeft plaats gemaakt voor de rustige en vruchtbare energie van Stier en hiermee is de meeste snelheid uit de atmosfeer gehaald. Taurus (Stier) heeft namelijk alle tijd van de wereld om zijn maal te herkauwen. Dit, zodat het optimaalste resultaat vanuit verfijning kan ontstaan.
Stier is het eerste aardeteken van de westerse dierenriem en geeft de eerste en pure kracht aan dit element.
De sierlijke Stier heeft alle tijd van de wereld. Er is niet zozeer een interesse hoe snel iets gaat, maar meer in waarin de kwaliteit aanwezig is. Een meer praktische dan idealistische instelling dus en dit is wat je nu geboden wordt.

De kracht van alles zit in het natuurlijke verloop van zaken en doet je verbinden met de stille aanwezigheid van synchroniciteit. Schommelend in een hangmat, omringt door de rust waarin alles aanwezig is, komen de mooiste inzichten vanuit je intuïtie tevoorschijn. Het is de Zonnekracht via de kleuring van het teken Stier, die je via een verfijning op weg helpt. Take your time in the lounge, zodat de sierlijkheid in je haar werk kan doen.

Mercurius leidt je deze maand door de wirwar en chaos vanuit Ram, naar de rustige inborst van Stier op 6 mei. Je hersenen worden uitgenodigd om te vertragen, evenals projecten en afspraken. Er wordt je een gestage en vruchtbare opbouw gegeven via een stevige en praktische fundering. Laat iedere poging tot overhaasten dus achterwege. De onzijdige Mercurius beweegt namelijk op 21 mei naar zijn eigen teken Tweelingen en ondersteund je dan weer optimaal via een verhoogde wijze, alle vormen van netwerk en contacten aan te gaan.

De vrouwelijke Aphrodite Venus in het gesternte Ram, bied je tot 15 mei alles binnen handbereik om op avontuur te blijven gaan, waarin het de bedoeling is om vooral jezelf centraal te blijfven stellen. Sta je voor de uitdaging om nog meer te leven vanuit innerlijke balans en hiermee in harmonie met je omgeving, vraag je regelmatig af wat jíj wilt. Dit gaat je makkelijk af.
Venus zal via haar eigen astronomische loopbaan op 15 mei, klokslag 11:46 uur haar Stier in bewegen en bereikt hiermee ook de staat van verhoging. Deze aangename verbinding helpt je er aan herinneren hoe belangrijk genieten van het leven is. Je wordt op hartverwarmende wijze uitgenodigd om veel buiten in de natuurweelde te zijn. Absorbeer het deze ultieme voorjaarsmaand met al je zintuigen! Er worden je lessen van ontstressen en wellness geboden.
Als de daadkrachtige Mars vanuit de bewegelijkheid van Tweelingen op 16 mei het teken Kreeft bereikt, word je nogmaals geholpen om minder streng te zijn voor jezelf. De levensenergie en Chi van Mars belandt tot en met 1 juli 2019 in de staat ‘val’.
Dit betekent heel goed zorgen voor jezelf via een bewuste leefwijze. Momenten van koesteringen van de Zon op je huid, meditatie en jezelf omhelzen komen dagelijks voorbij. Loop je te hard van stapel, word je onherroepelijk op je vingers getikt.

Geniet hiervan en verrijk je leven via de puurheid van de natuur.


Met Liefde, Sandra

Astrologische Mindstyle 

Soulretreat                            De Maan heeft vandaag om exact 13.13 uur haar Volle Maanstand in de liefdevolle en zachte Weegschaal bereikt, om vervolgens al snel over te stappen naar de intensiteit van Schorpioen. Hiermee is er bijzondere resonantie op deze Goede Vrijdag ontstaan.

Wat opvallend is dat je het Engelengetal 1313 ziet verschijnen, waarmee wordt aangegeven dat er prachtige Meesters vanuit de parallellen werelden om je heen zijn. Via positieve en optimistische gedachten, word je ondersteund om dát te realiseren waar je hart naar verlangt. Er worden je innerlijke harmonie, verfijning en balans gestuurd zodat je tot rust kan komen.


Daarnaast word je op soullevel ondersteund je eigen ruimte en stilte op te zoeken. Zo kan de Maan via de transformatieve krachten van Schorpioen, grondig haar werk doen om je emotionele gemoederen op te schonen tot op cel en DNA-niveau. Dit, zodat je vervolgens tot rust kunt komen en je levensenergie lekker opgeschoond is. Let wel, dit betekent grondige ´detox’. Kijk niet vreemd op als je ineens geconfronteerd wordt met oud zeer, heimwee of harts aangelegenheden welke je bezighouden.

Geef je over aan emotionele zwaarte en laat het kwikzilver van de Maan haar werk doen. Neem je oogst van levenslessen tot je en geef tegelijkertijd nieuwe projecten en inzichten toe.
Goede Vrijdag is in de Christelijke traditie de avond van de kruisiging van Jezus. In de esotherische tradities heeft dit  de betekenis ‘De opstanding van de innerlijke mens’.

Beweeg mee in deze traditie en kiest wat bij je past. Neem een moment van stilte en visualiseer een douche van zilveren stralen, die alles wegvoert wat niet langer bij je past. Dit, zodat je wordt voorzien van nieuwe Moonpower. Onderschat de kracht van de Maan niet en bedenk dat zij via haar zwaartekracht een hele oceaan laat bewegen.

Geef je over en vertrouw op je innerlijke transformatie, zodat jouw Licht nieuwe ruimte krijgt.

Ik wens je een hele fijne Pasen.

Sandra

Maandprognose april 2019

Nieuw Licht                                                                

De Zon heeft er inmiddels voor gekozen om opnieuw zijn astrologische cyclus op te pakken en zijn sterrentocht door alle 12 archetypen, de sterrenbeelden te maken. Een natuurlijke cyclus welke de Zon al miljoenen jaren volbrengt, startende bij het gesternte Ram en eindigend met Vissen.

De weerspiegeling van het licht en de warmte van de Zon, belooft je vanaf nu de dofheid van je winterhuid te vervangen voor een glanzende brons gekleurde tint. Er wordt nu onafgebroken nieuwe energie gestuurd. Energie welke al je cellen wakker maakt, de winterslaap vervaagt om het nieuwe leven van de Lente alle ruimte te geven. Het gesternte Ram is het enige teken van de 12 dierenriemtekens die over zoveel scheppende kracht beschikt, om de sapstromen van het plantenrijk in beweging te zetten en moeder Aarde weer om te toveren in één betoverend, groen en bloemrijk geheel.

De klaroenstoot van Ariës – Ram, wekt je wereld opnieuw tot leven en bied je vanuit zijn zinderende kracht alles wat binnen zijn vermogen ligt, om jouw nieuwe lente te creëren!

Vindt opnieuw je bron van energie en laat je verwarmen en verrassen door het nieuwe Zonlicht en de lichte kanten van het leven. Er staat je namelijk een schitterende maand te wachten, waarin de ontluikende natuurweelde en nieuwe kinderdiertjes de magie van het leven opnieuw laten zien. Een nieuwe cyclus is gestart en laat dit alles je spiegel zijn, verteld Ram je.

Stap in je bron van energie en laadt je op met de woorden; wat wil ik! De centaur Cheiron in Ram zal je daar zeker in ondersteunen.
De ‘Ramgekleurde’ stand van ‘nieuwe Maan’ op 5 april, biedt je nieuw zaad om dát wat wenselijk voor je is, te ondersteunen in groei en ontwikkeling. Neem die dag ook de tijd om jouw intenties via deze levenskracht vorm te geven.

Neem vooral de tijd om rustig op te starten, al is dit geheel tegen de natuur van Ram. De communicatieve Mercurius start samen met de nevelen van Neptunus in het gesternte Vissen op tijdens deze aprilmaand en gaat deze keer voor de slow start. Mercurius komt weer in beweging en werkt het beste als hij de nevelen achter zich kan laten. Geef jezelf tijdens de start van deze aprilmaand daarom een weekje om de via de Zonnekracht op te starten en kom dan lekker op gang. Zeker omdat Venus via Vissen nog even in droomland verblijft. Je communicatieve krachten zullen vervolgens vol temperament op 17 april, klokslag 08:01 uur tevens Ram binnen stuiteren.

De tijd van actie is dan aangebroken, waarin de planeet van Ram ‘Mars’, energiek via het teken Tweelingen zal meebewegen. Aan de grote voorjaarsschoonmaak, je tuin of balkon opfrissen en voorzien van bloemenweelde, het opleuken van je bank met frisse nieuwe kussentjes en kaarsjes, zal je veel plezier beleven.
Immers, de passievolle en vurige Ram nodigt je uit om vooral je spontaniteit en impulsiviteit heerlijk de ruimte te geven. Projecten, werkzaamheden en andere zaken waarin je verwikkeld bent, ontvangen natuurlijk ook de positieve, enthousiaste en vurige krachten van Ram. Maak hier gebruik van!

De filosofisch ingestelde Jupiter in verhoogde stand met zijn Boogschutter, stuurt je via een inspirerende reis naar je innerlijk. Jupiter bereikt namelijk van 10 april tot 11 augustus zijn retrogradestand (naar binnen gericht). Je wordt geholpen te voelen en ervaren wat je nodig hebt om nog meer te kunnen stralen en waarmee je het zelfvertrouwen een boost kunt geven. Jupiter is de grote geluksbrenger en bied je de kracht van healing, moed en laat de juiste personen op je pad komen. Voel, ervaar en keer regelmatig terug in de stilte, zodat de kracht van je intuïtie je kan bereiken.

Het christelijke feest van de lente ‘Pasen’ wordt altijd gevierd na de eerste zondag van Volle Maan. Als op ‘goede vrijdag’ het kwikzilver van de Maan haar volle stand bereikt in het gesternte Weegschaal, stapt haar Venus tevens naar het teken Ram. Dat waar je voor wilt gaan, waarmee je affiniteit hebt, worden ten volle op vuurrijke wijze ondersteund.

Met het paasei, als symbool voor het nieuwe leven rijkt er nieuw licht vanuit de horizon.

Met Liefde, Sandra