Maandprognose augustus 2018

Magie van Zelfcreatie                  

Deze zinderende zomer staat nu geheel in het teken van de zonnekracht in de warmhartigheid en gulheid van het gesternte Leeuw. Hiermee ben je aangekomen in een periode van vrijheid, bewegingsruimte en om het kleine kind in je alle welverdiende aandacht te geven, waarin het ooit tekort is geschoten. Sport, spel en beweging vieren hoogtij. Tegelijkertijd is er de periode van verinnerlijking en stilte.


Leeuw brult je toe; ben in het hier en nu en maak je los van de gevestigde orde! Stap in de beweging waarin jij het verschil kunt maken, met als intentie jouw authenticiteit opnieuw te veroveren. Tijdens de bijzondere maansverduistering van 27 juli is er een verschuiving in het collectief bewustzijn vrijgekomen en stroomt er een nieuwe energie door de wereld, welke verbonden is met een sterkte oerkracht van revolutionaire creativiteit. Hierin nodigt de zonnekracht in Leo (Leeuw) vanuit een oppositie je uit, om de brug naar jezelf te slaan en je te verbinden met je innerlijke kracht.

De Zonnekracht in Leeuw vertelt je dat ook jouw besturende en organiserende kwaliteiten nodig zijn! Dit, om deze komende periode gezamenlijk met de vrouwelijke, zachte krachten van Venus de wereld, het klimaat en de natuurlijke geometrie weer in ‘juiste en gezonde’ banen te leiden. Het is de kritische noot van het heilige gesternte Maagd, welke je hierin tot en met 6 augustus zal begeleiden, om vervolgens ’s nachts de zachtheid en diplomatiekheid van de Weegschaal in te stappen. Stel je persoonlijke project samen door de puntjes op de ‘i’ te zetten en gebruik de waardigheid en koninklijkheid van Leeuw, om in stilte verbinding te maken met je innerlijke kracht van zelfcreatie.

Tevens wordt dit bevestigd door de communicatieve Mercurius® in Leeuw, tot en met zondagochtend 19 augustus. Verdieping en stilte in jezelf, bieden je een gloednieuw design en helpen je om oude en vastgeroeste overtuigingen, ideeën over jezelf en anderen een plek van innerlijke vrede te geven.

Mars laat nog steeds zien dat de snelheid uit de lucht is en hetgeen waar je jezelf voor inzet het beste verloopt, als alles gebeurt op een weloverwogen en serieuze wijze. Op 13 augustus zwaaien de reglementen van het gesternte Steenbok de scepter. Haastige spoed is zelden goed en mocht je dit vergeten, wordt je abrupt terug gefloten door de chemie van het universum. Blijf je tempo verlangen tot 27 augustus. Mars® zal deze dag vanuit het ‘stationair’ zijn weer langzaam in beweging komen. Omdat Mars een spanningsboog met Uranus® maakt, blijft het oppassen geblazen voor een kort lontje en nare politieke situaties. Daarbij schuilt een klein ongemak om het hoekje.
De eigenzinnige Uranus®  in het gesternte Stier zal je samen met Saturnus® in zijn eigen teken Steenbok, ondersteunen om je persoonlijke lotsbestemming en ambitie een boost te geven en deze verder te ontplooien.

De uiterste gedetailleerdheid en esoterische wetenschap van de westerse astrologie, maakt bewustzijn mogelijk en helpt je de diepten van je Ziel te ontrafelen!

Kies ervoor de Magie van Zelfcreatie in je ontwaken.

Met Liefde, Sandra 


nb ® retrograde beweging; naar binnen gekeerd, verinnerlijking, levensopdrachten opnieuw tegenkomen, achterstallige klussen, achter de schermen zijn.