Astrologische Mindstyle - Welcome Back

 

artikel, 19 augustus 2018                                                                

Sta je te trappelen en heb je het verlangen om weer lekker in beweging, komt dit goed uit. Er is namelijk een eind gekomen aan de 2e retrogradestand van dit jaar, vanuit de bewegelijke en onzijdige Mercurius in de charismatische, vurige en creatieve Leeuw. 

Vanuit zijn ‘stationair’ zijn, komen de communicatieve krachten welke Mercurius vertegenwoordigd, tijdens deze hoogzomerperiode weer op gang en doen er alles aan om je een plechtige positie in de buitenwereld te bieden.

Je zult merken dat je de touwtjes meer en meer in handen krijgt. Creativiteit en zelfexpressie komen vanuit de verinnerlijking, waar de kracht de ruim afgelopen drie weken lag, op kleurrijke wijze opnieuw tevoorschijn. Dit, als het goed is met jouw eigen en unieke kwaliteit en beslissingen die je hebt genomen.

Houdt er wel rekening mee dat de planeet Mars in de serieuze Steenbok, je geduld nog een weekje op de proef stelt door zijn retrogradestand. De snelheid is nog steeds niet terug. Heb geduld met jezelf. Loop dus niet te hard van stapel, stel te hoge eisen voor jezelf en je omgeving weer bij en blijf je focussen op datgene wat je wilt bereiken! Blijf je ambities trouw en laat je niet afleiden door de buitenwereld.

Met Liefde, Sandra